طريقة عمل الفطائر التركيه
المقادير
4 كوب دقيق
معلقة كبيرة خميرة
2 معلقة كبيرة سكر
2 معلقة كبيرة لبن بودرة
2\1 كوب زيت
مايه للعجن
الحشو (جبنة فيتا وبقدونس)
طريقة التحضير
هنخلط الدقيق مع الخميرة واللبن
والسكر
بعدين نص كوب الزيت ونعجن كويس
بعدين نعجن بمايه دافية ونسبها تخمر
بعد ما خمرت نقسمها كور
نحشي كل كورة من خليط الجبنه
والبقدونس ونقفلها كويس
ندهن الوش ببيضة برشة نسكافيه ونرش حبه
البركه وتدخل فرن سخن علي 200 لحد ما تستوي من تحت بعدين نفتح الشواية
تعليقات : 0