طريقة عمل اللانكشاير
المقادير
2 كوب دقيق
1 كوب نشا
2 حبه بيض
1 رشه فنيليا
1 معلقه صغيره بيكنج بودر 1
كوب سمنه الوان طعام
مربي مشمش
جوز هند
3 كوب سكر بودره
طريقة التحضير
* نضع السمنه(يجب ان تكون جامده شويه)
مع السكر في العجانه و نضربهم اثناء الضرب نخلط الدقيق مع البيكنج باودر و و من ثم
نضع البيض بيضه بيضه مع الفانيليا ثم نبدا بوضع الدقيق شويه شويه مع عدم ضربها
كتير ثم نقسم العجينه في اطباق و نضع على جزء لون ثم نشكلها دوائر و ندخلهم الفرن
المسبق تسخينه على درجه حراره 180 حتي يحمر من تحت بسيط ثم ناخد مربي و نلزق كل
لونين زي بعض سوا مع الاكثار من المربي حتي يلزق جوز الهند في المربي اللي حطلع من
الاطراف بعد الضغط
تعليقات : 0