طريقة عمل اللانكشاير




المقادير
2 كوب دقيق
 1 كوب نشا 
2 حبه بيض
 1 رشه فنيليا
 1 معلقه صغيره بيكنج بودر  1
 كوب سمنه الوان طعام
 مربي مشمش
 جوز هند
 3 كوب سكر بودره
طريقة التحضير

* نضع السمنه(يجب ان تكون جامده شويه) مع السكر في العجانه و نضربهم اثناء الضرب نخلط الدقيق مع البيكنج باودر و و من ثم نضع البيض بيضه بيضه مع الفانيليا ثم نبدا بوضع الدقيق شويه شويه مع عدم ضربها كتير ثم نقسم العجينه في اطباق و نضع على جزء لون ثم نشكلها دوائر و ندخلهم الفرن المسبق تسخينه على درجه حراره 180 حتي يحمر من تحت بسيط ثم ناخد مربي و نلزق كل لونين زي بعض سوا مع الاكثار من المربي حتي يلزق جوز الهند في المربي اللي حطلع من الاطراف بعد الضغط




شاهد ايضاً مطبخ حواء
المزيد من مطبخ حواء

إعلانات Google - متجاوبة
إعلانات Google - متجاوبة
إعلانات Google - متجاوبة